MakeSomething

Csabai kolbász, avagy mitől más, mint a többi?Ha az országban bármerre járunk, Békéscsabáról mindenkinek a Csabai kolbász jut elsőnek az eszébe. Sokan nem tudják, hogy igazából ez miért van, és hogy miben különbözik a csabai kolbász az összes többitől.

kolbász eredeti egyedi különleges békéscsaba csabai kolbász

Tovább
0

Italy, Napoli, PizzaOlaszország... Az első dolog ami eszünkbe jut, az talán a forró nyár és kikapcsolódás az olasz riviérán. De ez ennél sokkal több! Azon kívül, hogy gyönyörű, és turisztikailag kedvelt városai vannak, amik nem a tengerparton helyezkednek el, nagyon sok ízletes ételt is köszönhetünk az olaszoknak. Kevés olyan embert ismerek, aki ne szeretné a pizzát, ezért úgy gondoltam hasznos lehet, ha kicsit megismerjük hogy hol, és hogyan készült az első pizza.

pizza olasz Olaszország Napoli eredet recept energia pizza egészség

Tovább
0

Top 5 konyhai trükk, amit a nagyitól tanulhattunkHa valaki sokat mozog a konyhában, akár szeret is főzni, úgy gondolom, hogy van pár olyan trükk, amit mindenkinek ismernie kell. Ezek a praktikák sokszor megkönnyítik a mindennapjainkat, vagy megoldást ad azokara a dolgokra, amelyekkel eddig küszködtünk. Az 5 kedvenc trükkömet szeretném nektek bemutatni:

trükk praktika tisztítás szagtalanítás égés

Tovább
1

MakeSomething

blogavatar

Receptek, tippek, trükkök, minden ami konyha!

Utolsó kommentek