MakeSomething

Kultúrbarbár - Kürtőskalács FesztiválOktóber 13-15 között már 5. alkalommal rendezik meg a Kürtőskalács Fesztivált a Gesztenyés-kertben. Na de mégis mi az a kürtőskalács, és mire számíthatunk a fesztivál idején?

kürtőskalács fesztivál Budapest édesség

Tovább
0

GasztroSokk - TrófeaEzen a héten a Trófea Grill étterembe látogattam el. Sokszor hallottam már a barátaimtól, hogy a családdal ezen a helyen ünnepelnek szülinapokat, ballagást, évfordulót, vagy bármely más eseményt. A sok dicsérő szó után úgy gondoltam, hogy érdemes ide ellátogatnom, és megkóstolni az ételeket.

trófea étterem korlátlan gasztroélmény ajánló

Tovább
0

Kelesztés nélküli túrós pogácsaEzen a héten egy nagyon egyszerű, és rettentően finom pogácsareceptet mutatok be nektek. Remélem nektek is ízleni fog! :)

pogácsa túró sajt sós sütemény

Tovább
0

Egyszerű Házi fokhagymakrémlevesNagymamám egyik krémlevesének receptjét szeretném megosztani veletek, ami tökéletesen passzol a hideg estékhez.

leves fokhagyma krémleves

Tovább
0

A tökéletes amerikai palacsintaA hagyományos palacsintától összetevőiben nem sokban különbözik, ám a formáját illetve sokkal kisebb és vastagabb palacsintákat kell készíteni. Természetesen ennek következtében a tésztának is sokkal sűrűbbnek kell lennie, mint a megszokott palacsintának.

palacsinta desszert

Tovább
0

MakeSomething

blogavatar

Receptek, tippek, trükkök, minden ami konyha!

Utolsó kommentek